Mål & Vision

Mål
Vårt mål är att slipa dina knivar så du alltid är nöjd med Allslipning!

Vision
Vår vision är att Allslipning ska vara ditt självklara val när du behöver slipa knivar eller andra arbetsredskap hemma eller på jobbet, och att du ska känna dig nöjd, trygg och säker på att få tillbaka dem kvalitetsslipade. 

Mobirise

Ambition

Vår ambition är att processen med att lämna in dina föremål för slipning, privat eller professionellt ska vara enkel. Att vi tillsammans finner lösningar för att du ska vara nöjd med vårt arbete. Och att vi ska sträva efter kvalitet och hållbarhet. 

Mobirise

Hållbarhetspolicy

Allslipning i Sverige vill driva ett hållbart företagande genom att göra goda affärer och säkerställa ett långsiktigt samarbete med våra kunder och leverantörer. Vi har ambitionen att ta ansvar för den påverkan som vår verksamhet innebär för människor, djur och miljö.


Mobirise

I begreppet hållbar menar vi även att Istället för att kasta bort din gamla och slöa kniv lämnar du den till oss för slipning och den blir som ny igen. På sikt blir det skonsammare både för miljön och din ekonomi. Tillsammans skapar vi en mer hållbar utveckling.

© 2023 Allslipning