SLIPAKADEMIN

Om du vill kickstarta ditt slipintresse rejält kan vi varmt rekommendera våra slipkurser med någon av våra slipmästare. Våra stenslipningskurser har blivit mycket populära och många har beskrivit kursen som ett roligt och spännande sätt att komma in i slipandet, ofta tillsammans med vänner eller kollegor.

Efter kursen kommer du att besitta de kunskaper som behövs, och med lite övning hemma blir du snabbt en säker slipare. Inga förkunskaper krävs, och vi garanterar att du lämnar kursen med en sylvass kniv och nyvunnen kunskap i knivslipning.

Och självklart har vi slipstenar och kockknivar av hög kvalitet till försäljning för bra priser. 

Mobirise

PRISER & INFORMATION

PRIS: 695 kronor

Sliputbildning (minst 6 deltagare)
Ta med egen kniv som du vill slipa

Samla ihop ett gäng kompisar eller arbetskamrater för en trevlig utbildning på två timmar. På utbildningen lär vi dig tekniken att slipa på sten ”whetstone” Efter kursen har du kunskap att slipa, knivar på detta sätt. Övning är dock ett måste för att bli skicklig på det.

Att slipa på en whetstone är en tusenårig kunskap som än idag slår allt annat slipande, och du gör det för hand helt själv. 

PRIS: 1490 kronor

Sliputbildning (minst 6 deltagare)
En slipsten av hög kvalitet fås med hem.
Ta med dig en egen kniv som du vill slipa.

Samla ihop ett gäng kompisar eller arbetskamrater för en trevlig utbildning på två timmar. På utbildningen lär vi dig tekniken att slipa på sten ”whetstone” Efter kursen har du kunskap att slipa, knivar på detta sätt. Övning är dock ett måste för att bli skicklig på det.

Att slipa sina köksknivar själv är roligt och belönande. Och kräver engagemang, tålamod och viss utrustning. Man lär sig dock snabbt och som alltid, ger övning färdighet.  

Pris: 2490 kronor

Sliputbildning (minst 6 deltagare)
En slipsten av hög kvalitet fås med hem.
En japansk kvalitetskniv ingår i priset att ta med sig hem.

Samla ihop ett gäng kompisar eller arbetskamrater för en trevlig utbildning på 2 timmar På utbildningen lär vi dig tekniken att slipa på sten ”whetstone” Efter kursen har du kunskap att slipa, knivar på detta sätt. Övning är dock ett måste för att bli skicklig på det. 

© 2023 Allslipning